Польська віза для українців 2019

Послуги

Польська віза, вартість, де відкрити, які документи?

Давайте розглянемо таке популярні явище, як польська віза для українців.

Польська віза вважається однією з найдоступніших по оформленню віз в Європу. Відношення до наших громадян з боку консульського відділу дуже позитивне це про це говорить кількість відкритих польських віз за 2016 рік. Вище ми згадали що необхідно мати для відкриття оформлення візи.

Найголовнішим моментом є правильна підготовка документів подання і реєстрації документів.

Для наших громадян є можливість відкривати усі категорії віз в Польщу. Починаючи від бізнес поїздок до робочих віз. На шенгенські візи типу З, досить мати офіційне місце роботи рахунок у банку з готівкою загран., паспорт ну найголовніше, бажання поїхати іншу країну.

Де подавати на польську візу

Вже декілька років, для нашої з вами зручності з'явилися і працюють аналог консульства так звані візові центри. (ВЦ) Приватна установа, яка приймає документи у громадян передають їх в даному випадку консульство республіки Польща, після обробки повертає назад у візові центри, ті свою чергу віддають готові документи вам на разом або доставляють вам за адресою.

Подати документи на польську візу  можна у Львові, Києві, Одесі, Тернополі, Івано-Франківську, Рівному, Хмельницькому, Житомирі, Дніпрі, Луцьку, Харкові, Вінниці, Чернівцях і Ужгороді.

Категорія польських віз

Шенгенська віза в Польщу - категорія С. Польська віза З, може нести різну мету поїздки, например:бизнес поїздка, поїздка по спорту або туризму. Національна робоча віза категорії D. По цій категорії ви можете офіційно займатися трудовою діяльністю в республіці Польща. Також така вона дозволяє вам знаходитися країнах шенгенської угоди, Євросоюзу до 90 днів в півріччі.

Для того, щоб отримати національну робочу візу, вам необхідно мати наступні документи.

Перше. У вас має бути закордонний паспорт, дія якого повинна тривати ще півроку після закінчення візи. Це означає, що якщо вам відкрили візу на 1 рік, то дія паспорта повинна перевищувати півтора роки.

Друге. Вам треба мати запрошення від працедавця. Це таке запрошенням яке дозволяє на законних підставах отримувати заробітну плату платити податки.

Третє. У 3 можна віднести усі інші документи а саме: страховий поліс медичний, анкета з усіма вашими даними, 2 фотографії кольорові, сплачений консульський збір. Ось детальна інструкція де і як відкривати оплачувати консульський збір для робочої візи в Польщу.

Схожі вакансії